YoungGiant


Software & IT op maat voor MKB'ers

Portfolio


De Jong Banden


website de jong bandenservice
  • Website design
  • Gebruikte banden voorraad software
  • Product weergave, zoeker & filteraar

Studio Gwendolyn


website studio gwendolyn
  • Website design
  • Kalender widget
  • asef

Producten


• Tech-consultant

Vind u het lastig om de juiste keuze te maken in de overweldigende wereld van IT oplossingen? Of is het gewoon ingewikkeld om effectief te communiceren met uw technologie/software partners? YoungGiant kan hierbij helpen en u de weg wijzen, met zowel de technische expertise als de mogelijkheid te communiceren met complexe vaktermen en deze uit te leggen in heldere taal. Zie het als uw eigen software specialist die klaar staat om u op elk moment te helpen, zonder dat uw bedrijf zelf een fulltime IT'er in dienst neemt.

• Software op maat

Alle software van YoungGiant is door YoungGiant zelf geschreven. Er zijn geen externe partijen. Dit betekent dat het proces van het schrijven van uw software op elk moment tot elk detail kan worden aangepast, precies zoals uw bedrijf behoeft. In combinatie met een uitstekend communicatieniveau (welke in de IT/software business helaas te vaak ontbreekt) is YoungGiant de aangewezen oplossing voor de dagelijkse technologische uitdagingen van uw bedrijf.

• Zoekmachine verbetering

Het web is enorm. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsnaam op de juiste zoekpositie komt te staan is het belangrijk dat uw website zo vriendelijk mogelijk is voor niet alleen klanten, maar ook voor de robotjes van de zoekmachines. YoungGiant kan hierbij helpen door uw (bestaande) webpagina's beter leesbaar te maken voor de zoekmachines. Hierdoor komt u beter en vollediger omhoog in de zoekresultaten die voor u belangrijk zijn. Daarnaast kunnen wij ook helpen uw bedrijf direct bij zoekmachines als google bekender te maken door meer informatie over uw bedrijf aan zoekmachines toe te voegen. Tevens kunnen wij ook de zichtbaarheid van uw bedrijf op kaarten als Google maps verbeteren.

Over ons


YGNT logo

Waar het allemaal begonnen is.

Als student aan de TU Delft had Vincent een idee: MKB'ers helpen met hun dagelijkse ervaringen van software tot het wereld wijde web. De meeste MKB'ers gaan al een tijdje mee doordat ze goed zijn in hun vak, maar daarmee hebben ze hun handen vol. Wanneer hun klanten dan de website van het bedrijf bezoeken, verwachten ze dat deze even goed in elkaar zit als de apps en websites die door grote multinationals worden gemaakt. Dit is een compleet vak apart waar de MKB'er ook nogeens tijd aan moet besteden om mee te kunnen met het heden. Dat is soms een beetje veel. Daarom is YoungGiant opgericht. Om de kennis van software, technologie en IT bij de MKB'ers te brengen die dit nodig hebben!